Learn English with English, baby!

Join for FREE!

Social_nav_masthead_logged_in

Find Friends

sari darma

sari darma

I'd like to meet people around the world and make it as a friendship...

sari darma's Friends (108)

cicak

cicak
Indonesia

Md
India

roshandel

roshandel
Iran, Islamic Republic Of

daluobo
China

imran_21

imran_21
Turkey

naval04

naval04
Indonesia

iangi

iangi
China

wiznu

wiznu
Indonesia

shamshadnp
India

nanaharamiyuu
Viet Nam

View all friends >

sari darma's Blog

Subscribe to my RSS

December 1, 2007

I got this from my friend, and I just re-post it!

Enjoy the test!

Write your answers underneat h the question…
The answers are at the bottom, BUT don’t cheat..
Then repost this for others to answer…

1. Your favorite color (red, black
blue, green and yellow):
Answer : blue

2. Your first initial?
Answer: S

3. What month were you born in?
Answer: August

4. Which color do you like more: -
black or white?
Answer: White

5. Name one of your friends.
Answer: D

6. Your favorite number?
Answer: 7

7. Do you like flying or driving more?
Answer: Flying

8. Do you like a lake or the ocean
more?
Answer: lake

9. Think of a wish, but don't write
it :



REVELATION
1 . If you choose:

Red- You are alert and your life is
full of love.
Black - You are conservative and
aggressive.Gr een - Your soul is
relaxed
and you are
laid back.
Blue- You are spontaneous and love
kisses and affection from the ones
you love and give good advice to those
who are down.
Yellow - You are a very happy person.

2. If you're initial is:
A-K: You have a lot of love and
friendships in your life.
L-R: You try to enjoy your life to
the maximum & your love life is
soon to
blossom.
S- Z You like to help others and your
future love life looks very good.

3. If you were born in:
Jan-Mar: The year will go very well
for you and you will discover that
you fall in love with someone totally
unexpecte d.
April-June: You will have a strong
love relationship that will last
forever.
July-Sept: You will have a great year
and will experience a major life-
changing experience for the good.
Oct-Dec: Your love life will be
great,
and eventually you will find your
soul
mate .

4. If you chose:
Black: Your life will take on a
different direction, it will seem
hard at the time but will be the best
thing for you, and you will be glad
for the change.
White: You will have a friend who
completely confides in you and would
do anything for you, but you may not
realize it.

5. This person is your best friend.

6. This is how many true friends you
have in your lifetime.

7. If you choose:
Flying: You like adventure.
Drivin g: You are a laid back person.

8. If you choose:
Lake: You are loyal to your friends
and your lover and yourself are very
reserved and not emotional.
Ocean: You are spontaneous and like
to please people but have many emotions

9. This wish will come true only if
you repost this:
"Emotion test. Don't cheat"

11:05 PM Dec 26 2007

susu.2007

susu.2007
Iraq

 I hope that my wish come true, cuz i didn't cheat :)

06:37 AM Dec 16 2007

ampclick

ampclick
Thailand

Embarassed 

You are my best friend, Sari. You know that. I love to visit to you blog frequently.

I really miss you.

Amp

06:58 AM Dec 12 2007

sari darma

sari darma
Indonesia

Hee thank you amp! So glad if it's entertain you enough:)

*Gee, i wish i can post here more often like you do

:( hiks*

09:14 PM Dec 01 2007

ampclick

ampclick
Thailand

Hi sari,

Nice to see you again. I love this test. this is my result of my answers It's almost precisely.

It's so fun. Thank you

Amp Bangkok Thailand


1. I like Black. Yep, I am conservative and aggressive sometimes

2. I love to help people. You know, I am working in the service section in the computer firm.


3. I born in Nov. I hope so, my life will be great in the future. But I am in the hard time. coz, my country is facing the economic crisis.


4. Yep, I am still waiting for the good chance.


5. So, Theerawart . That is his name, my best friendl Today, He is falling in the negative thinking. (I don't like it)


6. I have 3 Best friends. I think so.


7. I am not sure about this answer. I choose Driving but l like adventure. I love to be the leader.


8. This's collect. I have so many emotions


9. I don't cheat really, come on, My wish come true.

 

More entries: EMOTION TEST! (4), Hola! (2)

View all entries >

Info

36

Female


Location

Indonesia

Study

Graduate School

GMU

Science

biotechnology student

English Study

Indonesia

Intermediate

Interests

have fun!

eating! haha

serious books:(

white, blue

pizza!!! love it so much

ice cream!

five for fighting

It must be : Mr. Bean's Holiday!